Opening tuinseizoen met Melocorde

Zondag 1ste Paasdag 9 april 14.30 uur Opening tuinseizoen met Melocorde.

Drie strijkinstrumenten, de melancholieke Turkse schootviool, een altviool met toetsen (de z.g.n. nyckelharpa) en de violone (de grootste viola da gamba) uit verschillende landen en uit verschillende tijden die de zintuigen prikkelen, vormen de basis van Melocorde. Met een melodie als vertrekpunt, reizen we met de groep van oost naar west, en meanderen we langs onder meer Turkijke, Zweden, Marokko, Galicië, Hogarije en Italië 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: